Petronas Team de Rooy Iveco arriveert voor DAKAR 2016

Buenos Aires, 31 december 2015

Het is tegen de klok van 07:00 uur lokale tijd als de grootste groep met teamleden van het Petronas Team de Rooy Iveco op de luchthaven van de Argentijnse hoofdstad arriveren. De 14 uur durende KLM vlucht was zeer gladjes verlopen en zat er op. Met een kleine zoektocht naar wat vermiste onderdelen vertrekt de groep uiteindelijk naar de Argentijnse IVECO dealer Aurelia om zich daar te herenigen met de al aanwezige teamleden. De overige teamleden waren al 2 dagen eerder afgereisd om de rallytrucks en hun volgwagens in Port EuroAmerica, de grootste haven van Argentinië, af te halen.

De voorbereidingsklus is nu geklaard, nog even een dagje genieten van de meer dan overweldigende Argentijnse zon en temperaturen van ruim boven de 30 graden. Na het inluiden van het nieuwe jaar zal het voor iedereen betekenen dat we vroeg in bed belanden. Morgen, 1 januari 2016 vertrekt het voltallige team om 6:00 uur ’s morgens naar het Technopolis alwaar het Parc Ferme zich bevind en het Petronas Team de Rooy Iveco als eerste aan de tweede keuringsdag mag deelnemen.

Vanaf nu zult u dagelijks middels 2 persberichten op de hoogte worden gehouden van de voortgang van ons rallyteam.

Namens Gerard, Alais en Ton en het voltallige ondersteuningsteam wensen wij u een zeer goed uiteinde en een fantastisch begin van 2016. We hopen op spannende rallydagen.

 

Tot morgen, wordt vervolgd…….